Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Problemes inclosos a la prova de desnvolupament | 15% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Informe de resultats al laboratori | 15% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Per mitja de la prova de desenvolupament | 70% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La no assistència a les pràctiques de l'assignatura impedirà la qualificació ja sigui en primera o segona convocatòria. Al segona convocatòria s'avaluarà per mitjà d'una proba de desenvolupament que serà el 85% de la nota, continuant essent l'informe de pràctiques la resta de la nota. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |