Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | Codi | 19224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Plantejament d’una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l’estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió global. | 15% | ||||
Treballs |
|
Treball bibliogràfic o de camp sobre una temàtica proposada pel professor. | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Es realitzarà una prova sobre els continguts de la sessió magistral. | 70% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||||||
|