Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Tenir criteri per a seleccionar la tècnica quimiomètrica més adequada per a solucionar el problema enològic/alimentari plantejat. | |
A5 |
Ser capaç d'interpretar amb caràcter crític els resultats analítics. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT2 |
Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació. | |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
CT5 |
Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |