Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Fermented Beverages (2014) |
Subjects |
SCIENTIFIC COMMUNICATION |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2018_19 |
Subject | SCIENTIFIC COMMUNICATION | Code | 19625201 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A7 |
Comunicar i presentar resultats d'investigació Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral. | |
A9 |
Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral. Comunicar resultats científics en anglès. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT5 |
Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
Type C | Code | Learning outcomes |