Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS | Codi | 19625204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Resolució de les diferents tasques i problemes plantejats al llarg del curs sobre el temari de l'assignatura. | 20% | |||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació i discussió per part dels alumnes de resultats i / o articles científics | 30% | |||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes. | 50% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura és de convocatòria única. Els professors informaran del sistema de recuperació a l'inici del curs. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no hagin estat autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora |