Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | |||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19635301 | |||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||
30 | Treball fi de màster | Segon | 2Q |
|||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Geografia Gestió d'Empreses |
|||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | albert.mas@urv.cat salvador.anton@urv.cat jaume.gene@urv.cat antonio.russo@urv.cat pierre-louis.teissedere@urv.cat |
|||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||
Web | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |