Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FÍSICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | FÍSICA | Codi | 20234003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A3.2 | Comprensió i domini dels conceptes bàsics sobre les lleis generals de la mecànica, termodinàmica, camps i ones i electromagnetisme i la seva aplicació per resoldre problemes propis de l'enginyeria. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.2 | Adaptar-se a condicions canviants. | |
B1.3 | Desenvolupar el treball de forma efectiva i resistir l'adversitat. | |
B3.2 | Contribuir efectivament a la consecució dels objectius de l'equip a través de la cooperació, la participació i el compromís en la visió i la meta que es comparteixen. | |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
B4.4 | Conèixer les matèries bàsiques i tecnològiques que el capaciten per a l'aprenentatge de nous mètodes i teories, i el doten de versatilitat per adaptar-se a noves situacions. | |
B5.1 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat, iniciativa i amb pensament innovador. | |
B5.3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora dins del seu àmbit professional. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |