Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
MICROCOMPONENTS DE LA DIETA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | MICROCOMPONENTS DE LA DIETA | Codi | 13675105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Altres | L'avaluació tindrà en compte els resultats de les activitats no presencials (10% + 10% de la nota final) i la nota obtinguda en l'avaluació final. L'avaluació final (80% de la nota), consistirà en respondre una sèrie de preguntes de tipus test (60% de la nota total) i dues preguntes específiques de minerals i vitamines (un 10% de la nota final cadascuna). Les activitats no presencials es realitzaran després del període lectiu referit a cada part de la assignatura. |
||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||