Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. 1. Presentació de l’assignatura. Alimentació saludable basat en evidència científica. Aliments saludables i exemples d’ èxit d’ innovació a la indústria alimentària. |
|
2. Desenvolupament de nous ingredients alimentaris funcionals |
|
3. El paper de la recerca en la Innovació i valorització d’aliments per la indústria. |
|
4. Prevenció de malalties a través dels aliments basat en evidència científica. |
|
5. Desenvolupar aliments innovadors: Des de la ciència bàsica fins al mercat. |
|
6. Desenvolupar i comunicar aliments saludables. |
|
7. Activitat Complementària: Impacte dels mitjans de comunicació en Nutrició i Salut. |