2019_20
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  INTERPRETACIÓ DELS RESULTATS NUTRICIONALS
   Continguts
Tema Subtema
1. Avaluació de l’estat nutricional
2. Recomanacions d’ingesta nutricional
3. Consell alimentari
4. Avaluació del consum alimentari. Enquestes alimentaries - Enquestes alimentaries a nivell nacional o familiar.
- Registre dietètic.
- Recordatori 24 h.
- Historia dietètica.
- Qüestionari de Consum d’Aliments.
- Mètodes d’avaluació ràpida.
- Validesa i reproductibilitat de les enquestes alimentaries.
5. Taules de composició d’Aliments
6.- Indicadors bioquímics del consum alimentari
7.- Qualitat dels mètodes de valoració del consum alimentari - Fonts d’error en la valoració del consum.
- Validesa i reproductibilitat de les enquestes alimentaries.
8.- Interpretació dels resultats de les enquestes de consum alimentari