2019_20
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS
   Continguts
Tema Subtema
1. Principis de disseny de nous productes
Bases teòriques i pautes per engegar el desenvolupament d'un nou producte
2. Formulació i característiques organolèptiques
2.1. Ingredients i processos que modifiquen el color

2.2. Ingredients i processos que modifiquen el gust i aroma

2.3. Ingredients i processos que modifiquen la textura

2.4. Ingredients i processos que modifiquen el so
3. Conservació

3.1. Conservants

3.2. Antioxidants

3.3. Fosfats
4. Aliments i textura
4.1. Reologia

4.2. Hidrocoloids
5. Emulsions

5.1. Greixos i olis

5.2. Emulsions i emulsionants
6. Ingredients industrials
6.1. Farina, midons i derivats del midó

6.2. Fibres

6.3. Proteïnes vegetals / Proteïnes làcties / Proteïnes animals