2019_20
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 13904207
Ensenyament
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
6 Optativa 1Q
Impartició Modalitat per grup d'activitat Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
david.sanroma@urv.cat
mariadelmar.rodriguez@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
SANROMÀ VIVES, DAVID
RODRIGUEZ PEÑA, MARIA DEL MAR
Web
Descripció general i informació rellevant Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lèrgens), traçabilitat dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent