Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PSICOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | PSICOLOGIA | Codi | 14224009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A17 |
Comprendre l'alimentació humana des d'una perspectiva integral (biopsicosocial) Establir relacions entre formes de vida, comportaments alimentaris i estat de salut Saber discriminar un transtorn alimentari d’una alimentació defectuosa | |
A26 |
Apropar a l’estudiant les diferents formes d’emmalaltir psíquic i la seva relació amb l’alimentació | |
A35 |
Conèixer les principals comorbilitats implicades en els trastorns alimentaris Conèixer els principals transtorns alimentaris Saber afrontar els trastorns alimentaris i la seva situació com a futur dietista en els projectes multidisciplinars que puguin originar-se a nivell ambulatori o hospitalari Prendre consciència de la importància dels elements transferencials en la qualitat del seu treball | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Desenvolupar de forma oral o escrita els resultats de les pràctiques | |
B7 |
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris (empatia) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |