Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |