Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
JENI WRIGHT Y ERIC TREUILLÉ, GUIA COMPLETA DE LA TÉCNICAS CULINARIAS, , 2008 , LAS TÉCNICAS DEL CHEF, , 2010 JORGE D. PAMPLONA ROGER, ENCICLOPEDIA DE LOS ALIMENTOS Y SU PODER CURATIVO, 1RA, 2001 HERMANN GRÜNER, ET AL, PROCESOS DE COCINA, , 2005 J VALLE, J.C. FERRI, N GONZALEZ, TECNICAS CULINARIAS, , 2013 FINA FERRANDO VALVERDE, TECNICAS CULINARIAS, , 2012 |
Els llibres de receptes en general i webs especilalitzades amb receptes. |
|
Complementària | |