2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  DIETÈTICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A4
A8
B3
B4
B5
Es valorarà la resolució de problemes i exercicis mitjançant la participació a classe i resolució dels casos pràctics del manual de practiques 5%
Resolució de problemes, exercicis
A4
A7
A8
A9
A10
A19
A20
A21
A23
B3
B4
B5
B7
C2
C4
Es valorarà a traves d'eines de avaluació per pares i també centrades al professor 5%
Proves orals
A10
A23
B3
B4
B5
B7
B9
C2
C4
Es valorarà mitjançant avaluació centrada al professor a través de una rúbrica disponible al moodle. 10
Proves objectives de tipus test
A4
A7
A8
A10
B3
16-20 preguntes test 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A7
A8
A10
B3
C4
4-5 preguntes a desenvolupar 20%
Proves pràctiques
A4
A7
A8
A10
A19
A20
A21
A23
B3
C4
Realització d'un cas pràctic 40%
Altres  

Els alumnes hauran d'assistir al 80% de les classes práctiques/seminaris per poder fer l'exàmen final. Els alumnes que repeteixin l'assignatura se'ls conservaran les notes dels treballs i presentacions, només pel següent curs acadèmic.

 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per aprobar l'assignatura els alumnes hauran de tenir aprovat amb el 50% cada una de les parts (proves objetives de tipus test, preguntes curtes i prova pràctica).

Al desembre es farà un examen parcial, que si s'aprova es llibera materia i a la primera convocatòria només s'avaluarà els continguts del segon quatrimestre.

A la segona convocatòria s'avaluarà els continguts de tot l'any que potser que la part teòrica s'avalua mitjançant proves orals.