2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicació del contingut i organització de l'assignatura i treball a realitzar
Sessió Magistral Exposició dels continguts de l'assignatura.
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes Cada alumne o grup de 2-3 alumnes adaptarà un menú equilibrat en funció del pressupost assignat a alimentació.

Cada alumne o grup de 2-3 alumnes anirà elaborant un pla d’Empresa amb l’objectiu d’entendre les característiques de cada apartat i aprendre a buscar fonts fiables per poder omplir-los i demostrar la viabilitat del seu propi pla d’empresa.
Atenció personalitzada S'atendrà als estudiants quan ho sol·licitin, tan de forma virtual com de forma personal en el despatx a hores concertades