Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació del contingut i organització de l'assignatura i treball a realitzar |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes | Cada alumne o grup de 2-3 alumnes adaptarà un menú equilibrat en funció del pressupost assignat a alimentació. Cada alumne o grup de 2-3 alumnes anirà elaborant un pla d’Empresa amb l’objectiu d’entendre les característiques de cada apartat i aprendre a buscar fonts fiables per poder omplir-los i demostrar la viabilitat del seu propi pla d’empresa. |
Atenció personalitzada | S'atendrà als estudiants quan ho sol·licitin, tan de forma virtual com de forma personal en el despatx a hores concertades |