Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
NUTRICIÓ COMUNITÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | NUTRICIÓ COMUNITÀRIA | Codi | 14224128 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A9 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia Aplicar els principals mètodes i tècniques d'educació i planificació sanitària en la seva tasca professional | |
A11 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia Practicar el raonament epidemiològic i les seves aplicacions a l'estudi dels fenòmens de salut dins del seu àmbit professional | |
A13 |
Conèixer les polítiques nutricionals del nostre país | |
A17 |
Conèixer la relació entre els factors alimentaris i nutricionals i la presència de malalties en la població Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control Conèixer les estratègies de prevenció nutricional | |
A18 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia | |
A22 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç | |
B4 |
Gestionar l’aprenentatge autònom utilitzant les estratègies i recursos més adequats | |
B5 |
Participar i col·laborar activament en les tasques de l’ equip i fomentar la confiança, la cordialitat i l’orientació a la tasca conjunta | |
B7 |
Expressar les pròpies idees de forma estructurada i intel·ligible, intervenint amb rellevància i oportunitat tant en situacions d’ intercanvi, com en més formals i estructurades | |
B10 |
Admetre opinions d’altres col·legues, contràries a l’opinió pròpia | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu... | |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |