2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A7
A23
A37
A43
A44
B2
B3
B4
B10
C4
Es valorarà la presentació oral de l'anàlisi d'un article científic relacionat amb els aliments funcionals de forma grupal. 20%
Treballs
A7
A23
A37
A43
A44
B1
B2
B3
B4
B6
B10
C2
Es valorarà el treball escrit de la resolució de l'anàlisi d'un article científic relacionat amb els aliments funcionals de forma grupal.

45%
Proves objectives de tipus test
A7
A23
A37
A43
A44
Es valorarà el contingut teòric i pràctic de forma individual a través d'una prova objectiva tipus test. 35%
Altres  

La no assistència als seminaris penalitzarà en la puntuació final de l'assignatura (-0.125 per cada seminari).

 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'avaluació en primera convocatòria correspondrà a l'avaluació grupal (treball i exposició oral) i les proves objectives tipus test que avaluaran tant el contingut teòric com pràctic.

És requisit indispensable per aprovar l'assignatura, superar amb un 5 tots els barems de l'avaluació.

Segona convocatòria: Si a l'alumne li queda pendent el treball grupal o la presentació oral, podrà presentar-se de l'apartat pendent fent la revisió del treball segons els comentaris fets pel professorat, tornant-lo a presentar. Si l'alumne té pendent les proves objectives tipus test, podrà presentar-se d'aquest apartat tornant a fer una prova de la mateixa tipologia en data de l'examen de segona convocatòria.

En les activitats avaluadores no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades (art.21 NAM Grau i art.20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.