Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ERGONOMIA APLICADA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ERGONOMIA APLICADA | Codi | 14224217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Estructura i funció del cos humà. | |
A24 | Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut. | |
A39 | Realitzar tasques de formació de personal. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1 | Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. |