Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20244115 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
9 | Obligatòria | Segon | Jul., Set. |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat anton.vernet@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat dania.garcias@urv.cat silvia.delamo@urv.cat jorge.mellado@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |