DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
Codi
13214204
Ensenyament
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
6
Optativa
1Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
Adreça electrònica
manuel.suarez@urv.cat david.sanroma@urv.cat mariadelmar.rodriguez@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL SANROMÀ VIVES, DAVID RODRIGUEZ PEÑA, MARIA DEL MAR
Web
http://moodle.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lergens), traçabilitat dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent