Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | QUIMIOINFORMÀTICA APLICADA AL DISSENY D'ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de l’assignatura. |
Seminaris | Treball en profunditat d‘un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb el que fer professional. |
Treballs | Treball en profunditat d‘un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb el que fer professional. |
Atenció personalitzada | Veure el punt específic d'atenció personalitzada |