Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A6 | Controlar la transformació del raïm en vi en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris tant nacionals i estatals com internacionals i higiènics. Dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. | |
A7 | Administrar i dirigir el conjunt d'activitats relacionades amb el control de qualitat d'una empresa vitivinícola | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT4 | Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |