Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Mèdica i Salut Global (2014) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 12835110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Altres | Si no es pot assitir a classe cal convenir, a l'inici del curs, una avaluació alternativa (mitjançant un treball escrit específic o examen). |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Els estudiants matriculats a la URV segueixen el sistema ECTS i tenen dret a les convocatòries d'avaluació indicades a la normativa acadèmica de grau i màster vigent. Donat que aquest curs l'assignatura es resoldrà de forma tutorial, els criteris d'avaluació s'estableixen en base a la realització de 2 activitats: 1) Caracterització del camp d'estudi en base a les lectures recomendades (50%)2) Realització d'una pràctica de camp, justificant metodologia i analitzant críticament els resultats i (50%) |