2020_21
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING Codi 13675239
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
Adreça electrònica begona.muguerza@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
mariaeugenia.hernandez@urv.cat
Professors/es
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
HERNANDEZ DE PABLO, MARIA EUGENIA
Web
Descripció general i informació rellevant
(Assignatura impartida a la URV). Bases sobre organització empresarial, avaluació de la necessitat i consum, màrqueting, publicitat i èxit del producte.

La docència serà part presencial i part per videoconferència. Les classes que s'imparteixin entre octubre-desembre es realitzaran per videoconferència mentre que les que s'imparteixin entre març-abril seran presencials sempre que la limitació en l'aforament de l'aula a causa de l'emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d'estudiants matriculats és superior a l'aforament permès a l'aula assignada, la docència de les classes presencials es farà mixta (presencial ia distància) en horari programat. L'organització concreta d'especificar en l'espai Moodle de l'assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent