Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING | Codi | 13675239 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | begona.muguerza@urv.cat franciscaisabel.bravo@urv.cat mariaeugenia.hernandez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
(Assignatura impartida a la URV).
Bases sobre organització empresarial, avaluació de la necessitat i consum, màrqueting, publicitat i èxit del producte. La docència serà part presencial i part per videoconferència. Les classes que s'imparteixin entre octubre-desembre es realitzaran per videoconferència mentre que les que s'imparteixin entre març-abril seran presencials sempre que la limitació en l'aforament de l'aula a causa de l'emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d'estudiants matriculats és superior a l'aforament permès a l'aula assignada, la docència de les classes presencials es farà mixta (presencial ia distància) en horari programat. L'organització concreta d'especificar en l'espai Moodle de l'assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |