Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13904227 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | manuel.suarez@urv.cat david.sanroma@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida en anglès. Assignatura que pretén familiaritzar a l'alumne amb les principals transformacions bioquímiques que sofreixen els aliments al cuinar-los, així com les modificacions de les seves propietats organolèptiques i nutricionals. La docència serà presencial sempre que la limitació en l’aforament de l’aula a causa de l’emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d’estudiants matriculats fos superior a l’aforament permès a l’aula assignada, la docència es farà mixta (presencial i a distància)en horari programat. L’organització concreta s'especificarà en l'espai Moodle de l’assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària. |
|||||||||||||||||
ENGLISH LANGUAGE / DOCÈNCiA EN ANGLÈS / DOCENCIA EN INGLÉS | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |