Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010) |
Asignaturas |
DIETÉTICA |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2020_21 | |||||||||||||||||
Asignatura (*) | DIETÉTICA | Código | 14224104 | |||||||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | Horarios y datos del examen | |||||||||||||
12 | Obligatoria | Segundo | AN |
|||||||||||||||
Modalidad y lengua de impartición | ||||||||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||||||
Departamento | Bioquímica y Biotecnología |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | nancy.babio@urv.cat nuria.guillen@urv.cat clara.jimenez@urv.cat rosamaria.albaladejo@urv.cat roser.marti@urv.cat anna.gils@urv.cat maria.fernandezdelapuente@urv.cat |
|||||||||||||||
Profesores/as |
|
|||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.net | |||||||||||||||||
Descripción general e información relevante |
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura. Requeriments nutritius en diferents estats fisiològics. Alimentació individual y col·lectiva en les diferents etapes de la vida. Pautes dietètiques. Equilibri alimentari i planificació de menús. Càlculs de dietes. Educació alimentària-nutricional. Ús de les Taules de Composició d’Aliments. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |