Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA NUTRICIÓ HUMANA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA NUTRICIÓ HUMANA | Codi | 14224112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||
Seminaris |
|
Assistència obligatòria per tal de tenir dret a examen, no puntuable a la nota final. Entrega obligatòria dels problemes plantejats a l'aula no puntuable per nota final. Els treballs previs, en cas d'haver-n'hi, seran avaluats i formaran part de la nota final amb un màxim del 5% total. |
0-5% | |||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència obligatòria per tal de tenir dret a examen, no puntuable a la nota final. Entrega obligatòria dels problemes plantejats a l'aula no puntuable per nota final. Avaluació segons preguntes curtes a l'examen amb un pes màxim del 20%. |
15-20% | |||||||||
Proves mixtes |
|
Examen tipus test i amb preguntes curtes amb una puntuació màxima del 85%. | 75-85% | |||||||||
Altres | Es requereix una puntuació mínima de 6 per aprovar l'assignatura. En cas dels treballs que puguin ser avaluables, no faran promig amb l'examen quan aquest tingui puntuacions inferiors a 5. |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
No es permetrà la tinença ni l'ús de cap tipus de dispositiu electrònic durant les proves d'avaluació. |