Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Elaborar, aplicar, avaluar i mantenir pràctiques adequades d’higiene, seguretat alimentària i sistemes de control de riscos, aplicant la legislació vigent | |
A27 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat Col·laborar en la protecció del consumidor en el marc de la seguretat alimentària | |
A28 |
Avaluar, controlar i gestionar aspectes de la traçabilitat en la cadena alimentària Assessorar científicament i tècnicament sobre els productes alimentaris i el desenvolupament dels mateixos Avaluar el compliment d’aquest assessorament | |
A29 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat | |
A37 |
Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos | |
A38 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat | |
A40 |
Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |