2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A14 Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes
 A19 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A25 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A26 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quins tipus d’alteracions microbianes es produeixen en els aliments
 A27 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A38 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A39 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge