2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA GENERAL
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura.
Pràctiques a laboratoris Introducció a les normes bàsiques de manipulació de microorganismes. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Presentacions / exposicions Desenvolupament del contingut teòric de l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Seminaris Elaboració de informe escrit sobre un tema de actualitat relacionat amb les competencies de l'assignatura. Exposició i defensa oral. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Atenció personalitzada Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura. Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el Moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal.