Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 14224121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Introducció a les normes bàsiques de manipulació de microorganismes. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Presentacions / exposicions | Desenvolupament del contingut teòric de l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Seminaris | Elaboració de informe escrit sobre un tema de actualitat relacionat amb les competencies de l'assignatura. Exposició i defensa oral. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B (enviat a la Responsable de l'Ensenyament de NHiD) en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19. |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura. Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el Moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal. |