Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SALUT PÚBLICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | SALUT PÚBLICA | Codi | 14224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A9 | Mètodes de valoració de l'estat nutricional. | |
A11 | Epidemiologia nutricional. Consum i hàbits alimentaris en la població. | |
A12 | Metodologia de l'educació alimentària. | |
A13 | Sistemes de salut i polítiques alimentàries. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A18 | Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. | |
A21 | Calcular i establir pautes alimentàries saludables. | |
A22 | Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries. | |
A24 | Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |