2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, la classe introductòria es farà per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams.
Sessió Magistral Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, les classes magistrals es faran per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams.
Atenció personalitzada NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, l'atenció personalitzada es farà via plataforma Microsoft Teams, previ enviament d'un e-mail al coordinador de l'assignatura.
Pràctiques a laboratoris S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, l'aforament del laboratori s'ha de reduir a la meitat, motiu pel qual els grups seran dividits en dos subgrups i la duració de les sessions es veurà afectada proporcionalment.