Activitats Introductòries |
S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, la classe introductòria es farà per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams. |
Sessió Magistral |
Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, les classes magistrals es faran per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams. |
Pràctiques a laboratoris |
S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala.
NOTA CURS 2020-2021: Donades les circumstàncies excepcionals, l'aforament del laboratori s'ha de reduir a la meitat, motiu pel qual els grups seran dividits en dos subgrups i la duració de les sessions es veurà afectada proporcionalment. |