Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS | Codi | 19204127 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Saber quins són els biocatalitzadors (microorganismes, enzims o altres sistemes biològics) responsables dels diferents processos biotecnològics, les seves característiques principals, i els metabolismes implicats. Entendre els fonaments i criteris de disseny de productes biotecnològics | |
A9 |
Saber quins són els biocatalitzadors (microorganismes, enzims o altres sistemes biològics) responsables dels diferents processos biotecnològics, seves característiques principals, i els metabolismes implicats. | |
A15 |
Conèixer els processos i productes de la Biotecnologia en els diversos sectors econòmics i sintetitzar els coneixements bibliogràfics sobre un procés biotecnològic concret | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT5 |
Produir un text de qualitat, sense errors gramaticals i ortogràfics, amb una presentació formal acurada i un ús adequat i coherent de les convencions formals i bibliogràfiques. (Qualitat) Construir un text estructurat, clar, cohesionat, ric i d’extensió adequada. (Construcció del discurs) Elaborar un text adequat a la situació comunicativa, consistent i persuasiu. (Eficàcia) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |