Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19204212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A10 | Saber aplicar els coneixements bàsics d'estructura i funció dels organismes pluricel•lulars en l'obtenció de productes biotecnològics | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |