Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Codi | 19224126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
||||||
Proves mixtes |
|
Exàmens de control: Es faran dos exàmens per l’avaluació continuada. 1er. 50% nota, 2n control 50% nota. Necessari treure 4 mínim per fer mitjana | 100% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tabletes i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. La segona convocatòria consistirà en un examen de la matèria impartida durant el curs. |