Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Andrew G.H. Lea, John R. Piggott, Fermented Beverage Production, Kluwer Academic, 2003 Alan J. Buglass, Handbook of alcoholic beverages: technical, analytical and nutritional aspects, Wiley, 2011 Pascal Ribéreau-Gayon, Handbook of enology , John Wiley & Sons, 2006 Ian S. Hornsey, Elaboración de cerveza : microbiología, bioquímica y tecnología , Acribia DL, 2002 Wolfgang Kunze, Tecnología para cerveceros y malteros , VLB Berlin, 2006 |
Complementària | |