Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
OCI I ENOTURISME |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | OCI I ENOTURISME | Codi | 19635102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Explicació de les temàtiques fonamentals del curs |
Seminaris | Treball especialitzat amb participació de ponents externs |
Pràctiques de camp/sortides | Activitat de coneixement d'experiències i dinàmiques enoturístiques de referència in situ |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada als estudiants |