Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS DOLÇOS I DE CRIANÇA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS DOLÇOS I DE CRIANÇA | Codi | 19635109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
FLANZY, C. (1998) – Œnologie - Fondements Scientifiques et Technologiques, LAVOISIER - Tec & Doc, Paris. RIBEREAU-GAYON, P.; DUBOURDIEU, D.; DONÈCHE, B.; LONVAUD, A. (2004) – Traité d'oenologie Tome 1: Microbiologie du vin. Paris. RIBEREAU-GAYON, P.; DUBOURDIEU, D.; DONÈCHE, B.; LONVAUD, A. (2004) – Traité d'oenologie Tome 2: Chimie du vin. Stabilisation et traitements. Paris. |
|
Complementària | |