Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20214108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Tema | Subtema |
BLOC 1. (Francesca Fort) LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL |
1.1. DEFINICIÓ 1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA 1.3. DISCIPLINES RELACIONADES 1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL 2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES 2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES 2.3. MILLORA GENÈTICA 3.1. L’APARELL DIGESTIU 3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS 3.3. LA MILLOR DIETA 4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI 4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT 5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES 5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT |
BLOC 2 (Miriam Lampreave) TEMA 1. Sistemes de producció animal TEMA 2. Benestar animal TEMA 3. Qualitat de la carn TEMA 4. Fraus agroalimentaris. TEMA 5. Generalitats instal·lacions ramaderes TEMA 5.1. Generalitats instal·lacions ramaderes: condicions ambientals TEMA 5.2. Orientació d'edificis TEMA 5.3. Generalitats instal·lacions ramaderes: materials de contrucció TEMA 6. Bioseguretat a les granges TEMA 7. Directrius i maneig del transport del bestiar TEMA 8.1. Sacrifici i producció industrial de la carn TEMA 8.2. Nous models de producció saludable i sostenible de la industria càrnica TEMA 9.1. Legalització d’explotacions ramaderes TEMA 9.2. Explotacions ramaderes segons la normativa actual TEMA 10.1. Ramaderia ecològica TEMA 10.2.. Normes tècniques i interpretatives PAE ramaderia |