Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
QUÍMICA I |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA I | Codi | 20234008 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Magda Constantí Despatx 219 ETSEQ e-mail: magda.constanti@urv.cat Telèfon: 977 55 84 57 Alberto Puga Despatx 213 ETSEQ e-mail: alberto.puga@urv.cat Telèfon: 977 55 87 40 |