Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
QUÍMICA I |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA I | Codi | 20234008 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Atkins
P & Jones L Petrucci Peterson
WR Sales i Vilarrasa Introducció a la nomenclatura química: inorgànica i orgànica Ed. Reverté. La darrera edició que es troba a la biblioteca |
|
Complementària | |
Altres fonts s'indicaran durant el curs. |