Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20234010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Treballs |
|
Elaboració d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura | 20% | |||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. | 10% | |||||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) o activitat substitutòria | 15% | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
Avaluació, via Moodle, del contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura. Pot incorporar anàlilsi de casos pràctics | 35% | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Avaluació, via Moodle, contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. | 20% | |||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 Les Proves objectives de tipus test i les Proves objectives de preguntes curtes es realitzaran a través de l'entorn Moodle. La segona convocatòria és totalment independent de la primera. Per tant, l'estudiant que no superi la primera convocatòria s'ha d'examinar de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test en línia, 100% de la nota). |