Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA | Codi | 20234011 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Formació bàsica | Segon | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | miriam.lampreave@urv.cat mariaassumpta.mateos@urv.cat antonio.sanchezo@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL: Coneixements bàsics d'edafologia, geologia, morfologia del terreny i climatologia, i la seva aplicació en problemes relacionats amb el cultiu de conreus d'interès agroalimentari i amb l'enginyeria |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |