Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20234109 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | mariaassumpta.mateos@urv.cat mireia.giralt@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum). Les classes de teoria i les classes de problemes seran presencials. El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21 DESCRIPCIÓ GENERAL: Conèixer els principals tipus d'organismes que causen les plagues i malalties dels cultius. Comprendre el concepte de mala herba. Analitzar i valorar els diferents mètodes de protecció dels cultius i els productes fitosanitaris emprats. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |