Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 20234123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Obligatòries. Elaboració de dossier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes. |
5% | |||||||||
Presentacions / exposicions |
|
Exposició a classe d'un artícle relacionat amb la microbiologia i a els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Obligatoris. És guarda la nota per la segona convocatòria. | 5% | |||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Avaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota). Avaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota). 75% de la nota pel alumnes que no varen alliberar els continguts del primer parcial. |
75% | |||||||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) o activitat substitutòria | 15% | |||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per poder eliminar matèria en la primera prova, la nota ha de ser igual o superior a 7. Per poder fer promig amb amb els seminaris i les practiques, la nota de la segona prova ha de ser igual o superior a 5. Notes de seminaris i pràctiques es guarda per la segona convocatòria, només per un any acadèmic. Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor |