Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20234301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 4 | 6 | ||||||||||||||||||
Selecció/assignació del treball de fi de grau |
|
1 | 6 | 7 | ||||||||||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster |
|
6 | 65 | 71 | ||||||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
30 | 180 | 210 | ||||||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
2 | 5 | 7 | ||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |