2020_21
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
Grau de Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
 Assignatures
  GASTRONOMIA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) GASTRONOMIA Codi 21224119
Ensenyament
Grau de Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
4 Obligatòria Tercer 2Q
Impartició Modalitat per grup d'activitat Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web
Descripció general i informació rellevant

Aquesta assignatura pretén fer una immersió en l'univers de la gastronomia.

A partir del paisatge i dels productes de proximitat  s’analitzaran les tendències o corrents gastronòmics passats i actuals. Mitjançant els productes, elaboracions i tradicions i/o costums més representatius es reconeixerà la gastronomia de diverses zones geogràfiques.  

A part de la professora de l'assignatura, en algunes de les sessions es podria comptar amb la presencia de professionals convidats.

En aquesta assignatura tant les classes teòriques com pràctiques seran de tipus mixt, és a dir, una part de l'alumnat assistirà presencialment a l'aula i la resta d'estudiants seguiran la classe simultàniament amb videoconferència. S'informarà dels grups que podran assistir a cada sessió de forma presencial abans de l'inici de curs.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent