Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau de Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
GASTRONOMIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | GASTRONOMIA | Codi | 21224119 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
4 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | meritxell.sanabra@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura pretén fer una immersió en l'univers de la gastronomia. A partir del paisatge i dels productes de proximitat s’analitzaran les tendències o corrents gastronòmics passats i actuals. Mitjançant els productes, elaboracions i tradicions i/o costums més representatius es reconeixerà la gastronomia de diverses zones geogràfiques. A part de la professora de l'assignatura, en algunes de les sessions es podria comptar amb la presencia de professionals convidats. En aquesta assignatura tant les classes teòriques com pràctiques seran de tipus mixt, és a dir, una part de l'alumnat assistirà presencialment a l'aula i la resta d'estudiants seguiran la classe simultàniament amb videoconferència. S'informarà dels grups que podran assistir a cada sessió de forma presencial abans de l'inici de curs. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |