2020_21
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
Grau de Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
 Assignatures
  OPERACIONS I PROCESSOS EN RESTAURACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) OPERACIONS I PROCESSOS EN RESTAURACIÓ Codi 21224219
Ensenyament
Grau de Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4 Optativa 1Q
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web
Descripció general i informació rellevant

Aquesta assignatura capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei en establiments de restauració, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, complint els objectius econòmics i seguint els protocols de qualitat establerts.

En aquesta assignatura les classes teòriques es podran fer de forma presencial
però les pràctiques en aula d'informàtica seran de tipus mixt, és a dir, una part de l'alumnat assistirà
presencialment a l'aula i la resta d'estudiants seguiran la classe simultàniament amb videoconferència.
S'informarà dels grups que podran assistir a cada sessió de forma presencial abans de l'inici de curs.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent